10th Class English Model Paper 2022 II Bihar board class 10th English model paper

    0
    1648
    10th Class English Model Paper 2022
    10th Class English Model Paper 2022

    10th Class English Model Paper 2022 :-दोस्तों इस पोस्ट में Bihar board class 10th English model paper 2022 provide करा रहा हूँ। 10th class English  Question Answer model paper 2022  में 100  क्वेश्चन आंसर दिया हुआ है।  अगर आप इस बार मैट्रिक की परीक्षा देने वाले है तो , BSEB 10th Class English Model Paper 2022 को एक बार जरूर पढ़ें।  10th class English model paper 2022 with answers में  VVI Question  दिया हुआ है।  जो बिहार बोर्ड मैट्रिक परीक्षा के लिए काफी महत्वपूर्ण है। Bihar board class 10 English model paper 2022. class 10th English ka model Paper Matric Exam 2022. English model paper 2022 class10 Bihar board pdf download.  VVI BSEB Matric English Question Paper 2022 Pdf Download,10th class English  Question Answer,एक बार इसे जरूर पढ़ें I


    10th Class English Model Paper 2022

    There are 100 objective type questions, out of which only 50 objective questions to be answered. Choose the Correct Answer and Mark Your answers with ball point pen 【Blue/Black】 in OMR Sheet. ( BSEB 10th class English Model Paper 2022 )

    1. In which year first feature film of India was performed ?

    【A】 1913 A.D.

    【B】 1925 A.D.

    【C】 1935 A.D.

    【D】 1947 A.D.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 1913 A.D.

    2. Who did like fast travelling ?

    【A】 The Corn-merchant

    【B】 The wife of Corn-merchant

    【C】 The Author

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 The Author

    3. Which word in the passage stands for worship?

    【A】 Adore

    【B】 Esprit

    【C】 Escapiert

    【D】 Dispair

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Adore

    4. Every one of the slaves knew that the next stop will be their

    【A】 first

    【B】 second

    【C】 fourth

    【D】 last

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 last

    5. Culture is always a complex of… strands of varying importance and vitality.

    【A】 two

    【B】 three

    【C】 four

    【D】 many

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 many

    6. Who was Mr. Gessler ?

    【A】 A goldsmith

    【B】 A Carpenter

    【C】 A shoe maker

    【D】 A farmer

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 A shoe maker

    7………… wrote the Unity of Indian Culture.

    【A】 Humayun Kabir

    【B】 Kabir Khan

    【C】 R.R. Raman

    【D】 Deshmukh

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Humayun Kabir

    8. ‘Live and let live’ has been the policy of ………

    【A】 China

    【B】 India

    【C】 Japan

    【D】 Pakistan

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 India

    9. When did Toni Morrison received the Nobel Prize?

    【A】 A.D. 1990

    【B】 A.D. 1992

    【C】 A.D. 1993

    【D】 A.D. 1994

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 A.D. 1993

    10. In which year, first short film was produced in India ?

    【A】 1907 A.D.

    【B】 1919 A.D.

    【C】 1925 A.D.

    【D】 1947 A.D.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 1907 A.D.

    11. R.C. Hutchinson was a:  

    【A】 American Novelist

    【B】 British Novelist

    【C】 French Novelist

    【D】 Italian Novelist

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 British Novelist

    10th class English model papers with answers

    12. How does she 【Radha】 took like. ?

    【A】 Thinner than the crescent in the sky

    【B】 Sharper than the crescent in the sky

    【C】 Wider than the crescent in the sky

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Thinner than the crescent in the sky

    13. According to the poem ‘The Empty Heart’, what was the problem of the man ?

    【A】 He was very dissatisfied.

    【B】 He was very much in threat.

    【C】 He had a crisis of money

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 He was very dissatisfied.

    14. Which of the following is caused by Allergy ?

    【A】 Fever

    【B】 Eczema

    【C】 Asthma

    【D】 All of the Above

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 All of the Above

    15.Mr. Gessler was not successful in his trade, why?

    【A】 He was a true shoe-maker but not a true business man.

    【B】 He was not in favour of new development.

    【C】 He avoided to adopt new techniques.

    【D】 All of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 All of these

    16. ‘Jon Lexau’ is the author of:

    【A】 The Pace for Living

    【B】 Me and the Ecology Bit

    【C】 Acceptance Speech

    【D】 Little Girls wiser than Men

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Me and the Ecology Bit

    17. How many wound did the squirrel have

    【A】 One

    【B】 Two

    【C】 Five

    【D】 Seven

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Two

    18. When was Aung San Suu Kyi born?

    【A】 19 June, 1945

    【B】 21 July, 1944

    【C】 8 November, 1948

    【D】 25 September, 1946

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 19 June, 1945

    19. Indian Culture is :

    【A】 Flexible

    【B】 Beautiful

    【C】 Blend of many cultures

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Blend of many cultures

    20. Who splashed water on Akoulya’s frock ?

    【A】 Malasha

    【B】 a fast blowing wind

    【C】 a fast moving water

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Malasha

    21. In India, the difference between the masses and classes is not one of quality but of information and ……

    【A】 opportunity

    【B】 food

    【C】 dress

    【D】 hair

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 opportunity

     BSEB10th class English model paper 2022

    22. Malasha’s……came out and started scolding Akoulya’s mother.

    【A】 father

    【B】 brother

    【C】 sister

    【D】 mother

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 mother

    23. The old woman tried to make everyone understand that as it was Easter, the day should be spent

    【A】 sadly

    【B】 happily

    【C】 angrily

    【D】 jealously

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 happily

    24. On hearing the songs of the towns, singing-birds like the…… are afraid and go away.

    【A】 parrot

    【B】 thrush

    【C】 cuckoo

    【D】 sparrow

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 thrush

    25. The poet calls things like health and virtue:

    【A】 gifts

    【C】 curses

    【B】 prizes

    【D】 defects

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 gifts

    26. ‘Ode on Solitude’ is written by :

    【A】 Alexander Pope

    【B】 Leo Tolstoy

    【C】 R C Hutchinson

    【D】 Toni Morrison

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Alexander Pope

    27. If the polythene bag is left to itself, it…… the environment.

    【A】 beautifies

    【B】 cleans

    【C】 changes

    【D】 pollutes

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 pollutes

    28. Vidyapati’s poems are about Radha and :

    【A】 Ram

    【B】 Sita

    【C】 Krishna

    【D】 Vishnu

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Krishna

    29. The tree gave the man seven……….. full of gold coins.

    【A】 pots/pitchers

    【B】 pans

    【C】 bags

    【D】 sacks

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 pots/pitchers

    30. Which route does the author follow?

    【A】 Physical Route

    【B】 Communication Route

    【C】 Paper Route

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Paper Route

    31. The of our films are replete with Visual dissonances’.

    【A】 majority

    【B】 goodness

    【C】 colour

    【D】 song

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 majority

     Bihar Board 10th class English model paper 2022

    32. Toni Morrison is the writer of:

    【A】 Acceptance speech

    【B】 Gillu

    【C】 Once upon A Time

    【D】 Koel

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Once upon A Time

    33. The vitality of Indianis equality amazing.

    【A】 culture

    【B】 tribe

    【C】 festivals

    【D】 Songs

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 culture

    34. Opposite of ‘Dead’ is :

    【A】 Garden

    【B】 Alive

    【C】 God

    【D】 Death

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Alive

    35. The man was rich, but

    【A】 seven fold

    【B】 Prayed

    【C】 Alive

    【D】 half-full pot

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Alive

    36. Who obtained a Bachelor of Arts degree from the Patna University in 1929 ?

    【A】 Laxmi Prasad Devkota

    【B】 Mahadevi Verma

    【C】 Puran Singh

    【D】 Vidyapati

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Laxmi Prasad Devkota

    37. The lesson ‘Gillu’ is about true friendship between a human being and a/an :

    【A】 animal

    【B】 alien

    【C】 microorganism

    【D】 ghost

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 animal

    38. Everyone told the narrator that the squirrel would not…… after being attacked so badly by the crows.

    【A】 move

    【B】 eat

    【C】 live

    【D】 sleep

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 live

    39. The lesson, ‘What is wrong with Indian Films’ the author

    compares Indian films with …….. films.

    【A】 Korean

    【B】 Japanese

    【C】 Western

    【D】 Pakistani

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Western

    40. Aung San Suu Kyi was fighting for in Burma.

    【A】 democracy

    【B】 dictatorship

    【C】 Monarchy

    【D】 Tyranny

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 democracy

    41. What according to author is good for garden?

    【A】 Fertiliser

    【B】 Irrigation

    【C】 Compost

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Compost

    10वीं कक्षा इंग्लिश का मॉडल पेपर मैट्रिक परीक्षा 2022

    42. Mahadevi Verma was the recipient of which of the following award?

    【A】 Mangla Prasad Prize

    【B】 Bharat Bharti

    【C】 Padma Bhushan

    【D】 All of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 All of these

    43. At the end of the story, Halku is:

    【A】 sad

    【B】 confused

    【C】 angry

    【D】 contented

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 contented

    44. Sheets, mattress pads and blankets should be washed………….in hot water.

    【A】 monthly

    【B】 daily

    【C】 weekly

    【D】 yearly

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 weekly

    45. The lawyer read only books with…….. themes in his first year of confinement.

    【A】 serious

    【B】 violent

    【C】 light

    【D】 sad

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 light

    46. The young man admitted that Mr. Gessler was the best boot maker in:

    【A】 Berlin

    【B】 Tokyo

    【C】 London

    【D】 Paris

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 London

    47. The writer of The Rape of the Lock’ is:

    【A】 Alexander Pope

    【B】 Periasamy

    【C】 Puran Singh

    【D】 Vidyapati

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Alexander Pope

    48. ‘Sawarani’ and ‘Rays’ are famous work of :

    【A】 Puran Singh

    【B】 Vidyapati

    【C】 Durga Prasad Panda

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Durga Prasad Panda

    49. What is wrong with Indian Film’ taken from the book :

    【A】 Films & Films

    【B】 Our Films, Their Films

    【C】 Films & Music

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Our Films, Their Films

    50. The average American film is a model.

    【A】 good

    【B】 bad

    【C】 both ‘A’ and ‘B’

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 bad

    51. In the lesson ‘Once upon a time’ the old woman was

    【A】 foolish

    【B】 wise

    【C】 shy

    【D】 bold

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 wise

    52. The young people asked the old woman a question whoseanswer could only be given by one who could :

    【A】 hear

    【B】 smell

    【C】 read

    【D】 see

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 see

    53. ‘The Pace for Living’ is written by:

    【A】 Aung San Suu Kyi

    【B】 Toni Morrison

    【C】 R C Hutchinson

    【D】 Satyajit Ray

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 R C Hutchinson

    10th class English exam model paper 2022

    54. In ‘The Pace for Living’, the writer captures the agony of…man

    【A】 modern

    【B】 ancient

    【C】 future

    【D】 uncivilized.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 modern

    55. The narrator talks about how he advises everybody wantthey should do to protect the

    【A】 elderly

    【B】 ecology

    【C】 children

    【D】 pedestrians

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 ecology

    56. The narrator told Mr. Williams not to burn leaves as it…….for the air and ecology.

    【A】 excellent

    【B】 bad

    【C】 good

    【D】 helpful

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 bad

    57. Indian have shown the power to make…… changes and of becoming used to new situations.

    【A】 big

    【B】 little

    【C】 monstrous

    【D】 gigantic

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 little

    58. The two girls forgot their………and became friends again.

    【A】 anger

    【B】 jealousy

    【C】 every

    【D】 farms

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 anger

    59. According to the poet, ‘Got made the country’, health andvirtue can be found in :

    【A】 towns

    【B】 cities

    【C】 villages

    【D】 factories

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 villages

    60. The towns people do not enjoy any real ;

    【A】 scenery

    【B】 food

    【C】 drink

    【D】 fun

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 scenery

    61. The villagers can do very well without the ……. lights of the town.

    【A】 grand

    【B】 dim

    【C】 shining

    【D】 soft

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 grand

    62. Hours, days and years slide away…….. for the happy man.

    【A】 hard

    【B】 quickly

    【C】 softly

    【D】 tensely

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 softly

    63. When human beings try to hide the felling of ‘hurt’ inside other feelings of sadness, it is not :

    【A】 forgotten

    【B】 remembered

    【C】 recorded

    【D】 polluted

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 remembered

    Class 10 अंग्रेजी का मॉडल पेपर मैट्रिक परीक्षा 2022

    64. Radha’s friends were ….about her.

    【A】 angry

    【B】 worried

    【C】 happy

    【D】 ecstatic

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 worried

    Directions 【65-70】: Choose the passive voice of the given sentences :

    65. Girls are playing in the stadium.

    【A】 The girls are being played in the stadium.

    【B】 In the stadium the girls are being played.

    【C】 Girls are played in the stadium.

    【D】 No passive voice

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 No passive voice

    66. Santa Claus brought many gifts last year.

    【A】 Last year was gifts brought by Santa Claus.

    【B】 Many gifts were brought by Santa Claus last year.

    【C】 Many gifts had been brought by Santa Claus last year.

    【D】 All of the above

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Many gifts were brought by Santa Claus last year.

    67. Tina said that somebody had stolen her purse.

    【A】 Tina said that her purse had been stolen.

    【B】 Tina said that her purse was stolen by somebody.

    【C】 Tina said that somebody had been stolen her purse.

    【D】 None of the above

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Tina said that her purse had been stolen.

    68.Active voice of ‘Your shoes should be taken off’ is:

    【A】 Taken your shoes off.

    【B】 Take your shoes off.

    【C】 Had you taken your shoes off?

    【D】 Taking your shoes off.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Take your shoes off.

    69. The labourers were diggning a canal.

    【A】 A canal is being digged by the labourers.

    【B】 A canal was dug by the labourers.

    【C】 A canal was being dug by the labourers.

    【D】 A canal had been dug by the labourers.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 A canal was being dug by the labourers.

    70. Where do you keep the current magazinės ?

    【A】 Where were the current magazines kept

    【B】 Where have the current magazines been kept ?

    【C】 Where are the current magazines being kept ?

    【D】 Where are the current magazines kept by you?

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 Where are the current magazines kept by you?

    Directions 【71-76】: Choose the indirect speech of the given sentence:

    71. I said to my teacher, “Good morning, madam.”

    【A】 I told my teacher to good morning.

    【B】 I respectfully wished my teacher good morning.

    【C】 I wished that my teacher have good morning.

    【D】 1 bid good morning to my teacher.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 I respectfully wished my teacher good morning.

    72. Rashi said, “My mother is my best friend.”

    【A】 Rashi said that my mother is my best friend.

    【B】 Rashi said that my mother was my best friend.

    【C】 Rashi said that her mother was her best friend.

    【D】 Rashi thinks her mother to be best.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Rashi said that her mother was her best friend.

    73. Golu said to Molu, “Will you give me your laptop?”

    【A】 Golu asked Molu whether he would give him hislaptop.

    【B】 Golu asked Molu if he would give me his laptop.

    【C】 Both ‘a’ and ‘b’

    【D】 All of the above

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Golu asked Molu whether he would give him hislaptop.

    74. She said to me, “Have you seen my mobile?”

    【A】 She asked me if I had seen her mobile.

    【B】 She said to me if I saw her mobile.

    【C】 She enquired about her mobile.

    【D】 She told if I had seen her mobile.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 She asked me if I had seen her mobile.

    Bihar Board 10th English Model Paper  Matric Exam 2022

    75. She said to me. “Why have you failed”?

    【A】 She asked me why I had failed.

    【B】 She asked me why do I fail.

    【C】 She asked me why had I failed..

    【D】 She asked me why did I fail.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 She asked me why I had failed.

    76. I said, “Who knew that this would happen”!

    【A】 I asked who knew that this should happen.

    【B】 I said that none knew that, that would happen

    【C】 I said that none knew that this should happen.

    【D】 I asked who knew what should happen.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 I said that none knew that, that would happen

    Directions 【77-82】: Choose the suitable verb-inagrrement with its subject :

    77. Each of the students been called in the Principle’s room.

    【A】 has

    【B】 have

    【C】 will

    【D】 are

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 has

    78. The boys as weel as their mothers…… coming.

    【A】 is

    【B】 are

    【C】 have

    【D】 has

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 are

    79. Haryana …… an agricultural state.

    【A】 is

    【B】 was

    【C】 were

    【D】 are

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 is

    80. She was ………by a dog.

    【A】 bit

    【B】 bite

    【C】 biting

    【D】 bitten

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 bitten

    81. One…… not touch a live wire.

    【A】 will

    【B】 must

    【C】 would

    【D】 can

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 must

    82. A driver… follow the rules of the road.

    【A】 can

    【B】 shall

    【C】 dare

    【D】 must

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 must

    Choose the Directions 【83-88】 :preposition:

    83. Ritika has been unwell…… Saturday.

    【A】 from

    【B】 since

    【C】 for

    【D】 on

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 since

    84 ….. children, parents also attended the fun-party.

    【A】 Beside

    【B】 Besides

    【C】 Alongwith

    【D】 With

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Besides

    85. “Open your book…..page no

    【A】 above

    【B】 upon

    【C】 on

    【D】 at

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 at

    86. He is blind…..his brother’s faults.

    【A】 to

    . 【B】 at

    【C】 upon

    【D】 from

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 to

    BSEB Matric English Question Paper 2022 Pdf Download

    87. I have been waiting…… four o’clock.

    【A】 ever

    【B】 since

    【C】 for

    【D】 at

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 since

    88. Henry Ford was born….. the 30th July, 1863.

    【A】 above

    【B】 in

    【C】 across

    【D】 on

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 on

    Directions 【89-94】: Choose the correct spelling of theeach given words :

    89.

    【A】 Necessary

    【B】 Nessessary

    【C】 Neccesary

    【D】 Necesry

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Necessary

    90.

    【A】 Symitary

    【B】 Symmitary

    【C】 Symetary

    【D】 Symmetry

    SHOW ANSWER
    Answer:-【D】 Symmetry

    91.

    【A】 Vocablary

    【B】 Vocablery

    【C】 Vocabulary

    【D】 Voceblory

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Vocabulary

    92.

    【A】 Faiery

    【B】 Fiery

    【C】 Feiry

    【D】 Feeiary

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Fiery

    93.

    【A】 Jewellry

    【B】 Jewlary

    【C】 Jewellery

    【D】 Jewallary

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Jewellery

    94.

    【A】 Committee

    【B】 Comeitee

    【C】 Commattee

    【D】 Comittee

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Committee

    Translation:Directions 【95-100】: Choose the most suitable English

    95. सूरज के डूबने से पहले ही मैं घर आ जाऊँगा।

    【A】 I will come home before the sunset

    【B】 I shall come home before the sunset.

    【C】 I shall comes home before the sunset.

    【D】 I shall came home before the

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 I shall come home before the sunset.

    96.हम भारतीय है और भारतीय रहेंगे।

    【A】 We have Indian and shall remain Indian.

    【B】 We have Indians and shall remain Indian.

    【C】 We are Indian and shall remain Indian.

    【D】 We are Indian and will remain Indian.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 We are Indian and shall remain Indian.

    97. संगीत मनुष्य को मानसिक शांति देता है।

    【A】 The music provides mental peace for mankind.

    【B】 Music Provides mental peace to mankind.

    【C】 Music Provided mental peace to mankind.

    【D】 Music provided mental mankind to peace.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 Music Provides mental peace to mankind.

    98.सुबह टहलना स्वास्थ्य के लिए अच्छा है।

    【A】 Morning walk is good for health.

    【B】 The morning walk is good for health.

    【C】 Morning walked is good for health.

    【D】 Morning walked are good for health.

    SHOW ANSWER
    Answer:-【A】 Morning walk is good for health.

    99. क्या पटना गंगा नदी के किनारे पर बसा है

    【A】 Patna is situated on the bank of the Ganga.

    【B】 Patna is situated in the bank of the Ganga.

    【C】 Is Patna situated on the bank of the Ganga ?

    【D】 None of these

    SHOW ANSWER
    Answer:-【C】 Is Patna situated on the bank of the Ganga ?

    100. तुम मेरी सहायता कैसे करोगे ?

    【A】 How shall you help me ?

    【B】 How will you help me ?

    【C】 How will you helped me ?

    【D】 How shall you helped me ?

    SHOW ANSWER
    Answer:-【B】 How will you help me ?

    10th Class English Model Paper 2022

    Board of Secondary Education Bihar Patna English model paper 2022 is very helpful to matric exam 2021 if you are 1oth class student must class 10th English question answer. बिहार बोर्ड मैट्रिक परीक्षा 2022 में देने वाले सभी विद्यार्थी अंग्रेजी का मॉडल पेपर ऊपर जो दिया हुआ है उसे जरूर पढ़ें IBihar Board 10th English Model Paper 2022, BSEB Matric English Question Paper 2022 Pdf Download, BSEB Matric English Model question 2022 Bihar Board 10th Class English Language Question Paper 2022. Important class 10 English model question answer for matric Exam 2022.10वीं  कक्षा अंग्रेजी का मॉडल पेपर मैट्रिक परीक्षा 2022.

     More  Read :- प्यारे दोस्तों इसके अलावा अगर आप दसवीं कक्षा हिंदी , सोशल साइंस का मॉडल प्रैक्टिस सेट मैट्रिक परीक्षा 2022 के लिए पढ़ना चाहते हैं तो नीचे लिंक दिया हुआ है इसे एक बार जरूर पढ़ें।  

    Bihar Board Hindi Model Paper Matric Exam 2022

    1.PRACTICE SET-1
    2.PRACTICE SET-2
    3.PRACTICE SET-3
    4.PRACTICE SET-4
    5.PRACTICE SET-5
    6.PRACTICE SET-6
    7.PRACTICE SET-7
    8.PRACTICE SET-8
    9.PRACTICE SET-9
    10.PRACTICE SET-10

    Class 10th Social Science Model Question for 2022 

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here